EXITshopping®

EXITshopping® er et koncept, som afdækker den enkelte butiks og dermed kædens performance.
Butik for butik. Distrikt for distrikt. Land for land.

Metoden bag EXITshopping® er udviklet og løbende videreudviklet sammen med store internationalt orienterede retail kæder, og kombinerer de bedste elementer fra mystery shopping, konkurrentanalyser, kundetilfredsheds- og loyalitetsmålinger, mv.

Resultatet er et unikt værktøj, som præcist, validt og effektivt identificerer kundens ”rejse” i butikken, afdækker butikkens performance og kalkulerer det reelle salgspotentiale.

Flere EXITshopping® formater

EXITshopping® tilpasses naturligvis, så det omfatter de drivers, vi ved gælder i hver enkelt branche, og så konceptet også passer til din kædes unikke behov. Ud over det klassiske EXITshopping koncept har vi løbende - sammen med vores kunder - udviklet flere varianter.

EXITshopping FOKUS

Fokus på de helt centrale drifts- og performancespørgsmål, færre interviews pr. butik, mindre spørgeramme, standardiseret rapportering. Og dermed billigere.

EXITshopping CLASSIC

Den klassiske EXITshopping med 30 interviews i hver butik – evt. differentieret antal, Klassisk interviewlængde, kundetilpasset skema, fuld rapportering med lande-, distrikts- og butiksrapporter, etc.

EXITshopping PLUS

Den klassiske EXITshopping udvidet med omfattende rapporteringsformater, specialrapporter, udvidet rådgivning, etc. Koster en smule mere.

Lost Shopping

Vi interviewer kun de besøgende, der ikke har købt noget i butikken: Hvorfor kom de, hvorfor købte de ikke, triggers, oplevelser i butikken, konkurrentinfo, etc.

Vi skræddersyer løsningen til dine behov

ExitShopping® bliver altid tilpasset, så det matcher lige præcis din kædes specifikke behov, og for at processen bliver så kvalitetssikret og effektiv som muligt.

Vi vil med glæde holde et personligt møde med dig, hvor vi kan dokumentere præcist hvor effektivt ExitShopping® er, og hvordan vi kan levere en løsning der passer til dine behov.

Vil du vide mere?

Vi præsenterer gerne cases, referencer og kontakter, som kan give dig et indblik i, hvordan vi arbejder og hvordan vi kan hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores arrangementer og produkter.