Jobmulighed

Vi søger kundeinterviewere i hele landet

Søger du et fleksibelt og fastlønnet deltidsjob, hvor du får brugbar erfaring med bl.a. interviewteknik og kundeanalyser, så skal du læse videre her.

Hvad er det for et job?

Som kundeinterviewer for RetailWise bliver du en del af fundamentet for vores forretning: At interviewe kunder om de oplevelser de har haft ude i butikkerne.

Gennem vores hovedprodukt, EXITshopping®, hjælper vi nogen af de største danske detailkæder med at blive klogere på deres kunder, og det betyder at vi skal tale med kunderne i hele landet. Når en kunde har besøgt en butik og netop har forladt den, skal du tale med vedkommende om den oplevelse han eller hun netop har haft i butikken.

Vi tilbyder dig...

 • Et fleksibelt job, hvor du byder ind på de vagter du vil have
 • En planlagt vagtplan som du er med til at godkende
 • Kollegaer og netværk i hele Danmark
 • Et afvekslende job hvor lokationerne er forskellige – også uden for byens centrum
 • Et fleksibelt job du vil kunne tage med dig, hvis du flytter eller skal studere i en anden by
 • En grundig oplæring af en af vores dygtige supervisorer, samt samtale og briefing af en teamchef

Opgaverne ligger på ca. 3-25 timer ugentligt +/-. I perioder er der mulighed for flere timer. Alle vagter fordeles sammen med dig og efter dine ønsker har typisk en varighed af ca. 2-3 timer pr. gang. Der er i nogle perioder mulighed for op til 7 timer pr. gang. Vagterne vil fortrinsvis ligge på tidspunkter, hvor der er mange kunder i butikkerne. I mange tilfælde vil det betyde fredage og lørdage, men der vil også være mulighed for vagter på hverdage.

Timelønnen er 115 kr./time + feriepenge, og når du har vist os, at du kan performe i jobbet, er mødestabil, grundig og en dygtig medarbejder, taler vi sammen om en eventuel forhøjelse. 

Hvem er du?

Som person skal du have gode formuleringsevner og besidde en ærlig og troværdig attitude samt have en naturligt flair for at få kunderne i tale. Det er vigtigt at du mestrer dansk i både skrift og tale, og det er også vigtigt, at du er dygtig til at anvende smartphone eller tablet, da hele vores koncept er app-baseret.

Du er...

 • Mødestabil, pligtopfyldende og kvalitetsbevidst,
 • Selvstændig, fleksibel og hjælpsom
 • Udadvendt med gode talegaver, smilende og altid imødekommende
 • I besiddelse af en smartphone (nyere Android/iPhone) eller iPad med 3G, da alle vores koncepter kører via vores app.
 • ...og kan tage vagter i både weekender og på hverdage

Ansøgning

Har ovenstående fanget din interesse, så send en e-mail til job@retailwise.com hvori du vedhæfter:

 • En motiveret ansøgning, på hvad der vil gøre dig til en god kundeinterviewer (i PDF format)
 • Et CV inklusive adresse, telefon og vellignende foto (i PDF format)

Mærk venligst emnefeltet med: "postnr. og by på din bopæl"

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi?

RetailWise er en analyse- og konsulentvirksomhed, der leverer forskellige koncepter, som fokuserer på indtjening i den enkelte butik. Vi gennemfører hvert år mere end 1.000.000 EXITshopping-målinger og rådgiver detailvirksomheder over hele Europa. Vi udarbejder i den forbindelse mere end 10.000 individuelle butiksrapporter på årsbasis og forsyner dem med vore anbefalinger.

Vil du vide mere?

Vi præsenterer gerne cases, referencer og kontakter, som kan give dig et indblik i, hvordan vi arbejder og hvordan vi kan hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores arrangementer og produkter.